Scroll Top

Отказ от поръчка

Информация при отказ от поръчка

Уеб сайта е създаден за да представи една малка част от всичко, с което разполагаме за да обзаведем вашия Дом.
Ние не сме Он-лайн магазин, а физически магазин – Шоурум, в които можете да изберете от богат асортимент на мебели, обзавеждане, артикули и аксесоари за Вашия дом или за подарък. Ние работим с партньори от България и Европейския съюз и ако нямаме артикул, аксесоар или мебел в наличност ще го доставим до указан от Вас адрес.

 

1. В случай, че КЛИЕНТА не е в състояние за заплати разликата до 100% на поръчаната стока, или не я потърси в рамките на 1 месец, същата остава в полза на Евронова Трейдинг ЕООД.

2. В случай, че КЛИЕНТА се откаже от направената поръчка, заплатения аванс НЕ се възстановява. Заплатеният аванс остава в полза на Евронова Трейдинг ЕООД. Фирмата има право да изиска по съдебен път всички разходи, ползи и печалби възникнали с подписване на първоначалния договор за Авансово плащане.

3. В случай, че Евронова Трейдинг ЕООД не е в състояние да изпълни поръчката, същата се задължава да се свърже с клиента, да го информира и да възстанови платената сума в срок от 7 работни дни. Евронова Трейдинг не разполага с наличности, стоката се поръчва индивидуално и ако няма технически или транспортен дефект, тя не се подменя.

При всички възникнали спорове се приема Българското законодателство, автоматично прието при подписване на договора.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.