Scroll Top

Общи Условия

Моля, прочетете внимателно Общите условия към уеб сайта www.euronova.bg
1. За фирмата – Евронова Трейдинг ЕООД, ЕИК : 200365595 с търговски адрес : гр.Русе, бул. Липник 5. Свържете се с нас на телефони 082 830 022 / 0882 865 265 / 0888 769 206, или ни пишете на електронен адрес : evronova2020@gmail.com . На Ваше разположение сме за всякаква информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и сроковете за доставка.
2. Промяна на цените – Евронова Трейдинг ЕООД запазва правото си да променя цените на предлаганите продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Поради динамичния пазар, всяка обявена цена в сайта би могла да подлежи на промяна. Всеки клиент са задължава да заплати цената актуална по време на сключване на сделката, което му гарантира, че тя повече няма да бъде променена. Цените и промоциите обявени в сайта са до изчерпване на количествата.
3. Линкове – Сайтът може да включва линкове към други уеб сайтове, които са извън нашия контрол. Не можем да носим отговорност за защита на личните данни или съдържанието на тези уеб сайтове, но предлагаме тези линкове, за да улесним нашите клиенти да намерят повече информация по конкретни теми. Евронова Трейдинг ЕООД не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги.
4. Срока на доставка на стоки, внос по индивидуална поръчка на клиент е между 6-10 седмици. За стартиране на поръчката Клиентът трябва да направи 50% авансово плащане на база предварително издадена проформа фактура. Срокът на доставка започва да тече от датата на получаване на авансовото плащане.
5. Защита на личните данни – Евронова Трейдинг ЕООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Евронова Трейдинг ЕООД се задължава да не редактира и разкрива лична информация без изрично разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.